• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
Adana'da polise ateş açıp kaçan 2 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Edinilen bilgiye göre Merkez Seyhan İlçesi Uçak Mahallesi, Uçak Caddesi üzerinde 10 Aralık günü İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerine bağlı resmi ekip otosuna silahla ateş edilmesi olayı ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde, olayı gerçekleştirdiği sanılan R.T. ve M.A. isimli iki şüpheli şahıs 13 Aralık 2013 günü düzenlenen baskınla yakalandı.

 

Şüphelilerin ikametinde yapılan aramada, 2 adet tabanca ile bu tabancalara ait toplam 19 adet fişek, 2 adet av tüfeği ve bu tüfeklere ait toplam 13 adet fişek,1 adet dizüstü bilgisayar 1 adet sim Kart,1 adet Mp3 çalar ve 1 adet kelepçe ele geçirildi.

 

Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden R.T. isimli şahıs tutuklanırken M.A. serbest bırakıldı.

 

Tutuklanan R.T. isimli şahıs hakkında Yaralama, Silahla Tehdit, Kamu Malına Zarar Verme, Ruhsatsız Silah Satın Alma ve Bulundurma, Eşya Hırsızlığı, Hırsızlık, Mala Zarar Verme, Organize Suç Örgütüne Üye olma, Yağma ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından adli işlem yapıldığı öğrenildi.

 

Yapılan silahlı saldırı olayında, polis ekip otosunun arka camına mermi isabet etmiş, olay neticesinde herhangi bir yaralanma veya can kaybı meydana gelmemiş, olay mahallinde yapılan araştırmada, bir adet mermi çekirdeği ile  altı adet boş kovan ele geçirilmişti. (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir