• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Atkı, bere ve eldiven satışları arttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Havanın soğumasıyla yağan kar, kışa hazırlıksız yakalanan vatandaşların atkı, bere ve eldiven almasını sağladı. Dondurucu soğuk ve kar yağışı nedeniyle atkı, bere ve eldiven satışları hızlandı.

Batman merkezde esnaflık yapan Mehmet Şenses, kar yağışının kendilerine bereket getirdiğini vurgulayarak, "Yoğun kar yağışı ve dondurucu soğukların gelmesi nedeniyle son birkaç gündür satışlarımız artmış durumda. Millet atkı, eldiven ve bere almak için çarşıya akın ediyorlar. Daha birkaç gün öncesinden mallarımızın hepsi elimizde kaldı diye düşünürken kar yağmasıyla ve dondurucu havaların gelmesiyle birlikte mallarımızı satmaya başladık. Halk kendisini soğuklardan korumak için atkı, bere ve eldivenlere ihtiyaç duyuyor. Geçen senelere göre işlerimiz daha iyi durumda. Satışlardan çok memnunuz. Kar yağışı ve dondurucu soğuklar nedeniyle satışların artarak devam edeceğini düşünüyoruz."dedi.

Cafer Filiz adlı başka bir esnaf ise, "Ben uzun yıllardan beri bu işi yapıyorum. Bu sene dondurucu soğukların ve kar yağışının birden gelmesiyle birlikte işlerimiz artmış durumda. Atkı, bere ve eldivenlerimize aşırı yoğunluk var. Özellikle bu yoğun kar yağışı ile birlikte işlerimiz daha da artmış durumda. Allah'a şükürler olsun satışlardan çok memnunuz. Bu satışlar kar yağışının bereketi olsa gerek" diyerek memnunyetini dile getirdi. (Yasir Oğuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir