• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Yine kış yine Çapakçur Köprüsü Çilesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl`de akşam saatlerinde kar yağışı nedeniyle, kentin iki yakasını birleştiren Çapakçur köprüsü, her kış olduğu gibi bu kış da vatandaşa çile olmaya devam ediyor.

Kentin iki yakasını bir birine bağlayan Çapakçur Köprüsü`nde yolun kayganlaşması nedeniyle çok sayıda araç kilometrelerce kuyruklar oluşturdu. Araçların ilerlemesi zorlaşırken, sinirleri gerilen sürücüler, Çapakçur Köprüsünün bir türlü yapılamamasına sert tepki gösterdi.

Yüzlerce araç, kayganlaşan Çapakçur Köprüsünün trafiğe kapanmasıyla, 2 saat mahsur kaldı.

Kentin iki tarafını birbirine bağlayan ve Düzağaç Bölgesi`ne gidip gelen araçların tek geçiş yeri olan köprünün trafiğe kapanmasıyla, yolda kalan araçlar nedeniyle sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Trafik Şube ekipleri, köprü giriş ve çıkışlarında trafik akışını sağlamaya çalıştı.
Vatandaşlar ve öğrenciler, okula ve evlerine gitmek için araçlardan inip yaya olarak gitmek zorunda kaldı.

Kayganlaşan Çapakçur Köprüsü`nün 2 saat trafiğe kapanmasıyla, tamamen trafiğin kilitlendiği, Karayolları 84`üncü Şube Şefliği ekiplerinin bir süre tuzlama yapması ile normale döndü.

Özellikle kışın kazaların sıkça yaşandığı, ulaşımın büyük ölçüde aksadığı Çapakçur Köprüsü, sorun olmaya devam ederken, Ahkâm kesen siyasilerin ve bürokratların bu konuda duyarsızlıkları ve hizmetleri ağır-aksak yapmaları konusunda vatandaşların sert tepki göstermesine neden oldu.

Her yıl kış mevsiminde geçit vermeyen, kazaların merkezi haline gelen Çapakçur Köprüsü`nün yenilenmesini isteyen vatandaşlar ile sürücüler, "Ayrıca yetkililer tarafından verilen vaatlerin yerine getirilmesini, siyasilerin ve bürokratların bu köprüyü biran önce yapılması için gereken ilgi ve alakayı göstermelerini istiyoruz`` diye konuştular. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir