• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
Mersin'den kukla Bangladeş hükümetine lanet yağdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Cemaat-i İslam Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Abdulkadir Molla'nın kukla Bangladeş hükümeti tarafından idam edilişi Mersin'de telin edildi. Bir araya gelen Anadolu Gençlik Derneği üye ve gönüllüleri Abdulkadir Molla'yı idam eden kukla Bangladeş hükümetine lanet yağdırdı.

Basın açıklaması merkez Hastane Caddesi üzerinde bulunan Kuru Çeşme'de yapıldı. Burada bir araya gelen AGD üye ve gönüllüleri, basın açıklaması okunduğu sırada sık sık "Kahrolsun İsrail", "Müslüman Uyuma Kardeşine Sahip Çık", " Küffarın Korkusu, Muhammed'in Ordusu" sloganları attı.

Basın açıklamasını okuyan AGD Mersin basın sözcüsü Murat Seskin şunları söyledi: "Yüce Mevlam tüm ezilenlere yardım etsin. Müslümanlar bir vücudun azaları gibidir. Vücudun neresine bir diken batsa bir rahatsızlık olsa tüm vücut bundan ızdırap ve elem duyar. Bizlerde Müslümanlar olarak dünyanın neresinde bir Müslüman'ın burnu kanasa bunun acısını içimizde hissediyoruz ve o kardeşlerimize dua ediyoruz." dedi.
Cemaat-i İslam Partisi Genel Sekreter yardımcısı Abdulkadir Molla'nın Bangladeş'in kukla hükümeti tarafından idam edildiğinin altını çizen Seskin, bu idamın Allah'a, Peygamberine ve Ahiret gününe inanan her Müslüman'ın nezdinde bir şahadet olduğunu söyledi.
Bangladeş'te Müslümanlara karşı terör estiren ve insan müsveddelerinden oluşan kukla bir hükümetin iş başında olduğuna dikkat çeken Seskin, "Allah'ın laneti bu hükümetin mensupları üzerine olsun. Allah'ın laneti bu kararı olan sözde yargı mensupları olan kasapların üzerine olsun. Allah'ın laneti yeryüzündeki tüm zulümlerin arkasında yer alan ABD'nin, AB'nin ve İsrail'in üzerine olsun."

Cemaat-i İslam Partisi'nin suçunun Müslümanların emperyalizme karşı birlik içerisinde olmaya davet etmek olduğu gerçeğini dile getiren Seskin, dünyanın her yerinde akan kanın Müslüman kanı olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi: "Tüm İslam coğrafyasında bir yangın olduğunu görüyoruz. Arakan, Bangladeş , Afganistan, Pakistan, Irak, Suriye, Filistin, Mısır, Yemen, Lübnan, Libya, Mali, Orta Afrika Cumhuriyeti işgaller, darbeler, tutuklamalar. Yargısız infazlar, çatışmalar, akan kan ve dökülen gözyaşları . STK'ların protestoları, telinleri, lanetler, kınamalar, netice değişmiyor. Çare, itici güç olan 'İslam Birliği'nin kurulmasıdır." dedi.

Sık sık Tekbir getiren grup basın açıklamasının bitmesi ile birlikte sesiz bir şekilde dağıldı. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir