• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
"Emanet edilene ihanet etmeyeceğiz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Konuyla ilgili olarak bir basın açıklaması yapan Levent Dalgın, Hür Dava Partisi Van ili Gürpınar ilçe belediye başkanlığına aday adayı olarak halka hizmet etmeye talip olduğunu söyledi.

 

Daha önce dernek çatısı altında yaptıkları çalışmaların halk tarafından büyük bir teveccühle karşılandığını belirten Dalgın, "Halkın her kesimine daha iyi ve geniş kapsamlı bir hizmet sunmak için inanç değerlerimize uygun olan İslami ve insani bir perspektifle kurulan Hür Dava Partisi Van ili Gürpınar ilçesine aday adayı olarak halkımıza hizmet etmeye talip oldum." dedi.

 

"Halkımız HÜDA PAR'a sahip çıkıyor"
Şu ana kadar Gürpınar ilçesi ve köylerinin yüzde 90'ına ulaştıklarını ifade eden Dalgın, "Her eve giderek partimizi ve amaçlarımızı anlattık. Gördük ki halkımızın HÜDA PAR'a yoğun bir ilgisi var. Halkımız hem dinine ve hem de diline sahip çıkan, kendi içlerinden çıkmış, inançlarıyla ve kültürüyle bağdaşan HÜDA PAR'a sahip çıkıyor ve benimsiyor." şeklinde konuştu.

 

Gürpınarlı olması ve ilçeyi iyi tanımasından dolayı burada aday adayı olduğunu dile getiren Levent Dalgın, "Parti çalışmalarından önce de Gürpınar ilçemizde birçok ziyaretlerimiz ve İslami hizmetlerimiz olmuştu. Ümit ediyorum ki, partimiz vesilesiyle bu çalışmalarımız katlanarak devam edecektir. Daha şimdiden bu seçimin galibi biziz, çünkü davamız İslam'dır ve gittiğimiz her yerde İslam'ı anlatıyoruz. Amaçları bu olanlar daha yolun başında biiznillah galip gelirler" ifadelerini kullandı.

 

"Halkımıza 3 vaatte bulunuyoruz"
"İnşallah bu siyasi arenada da İslami ve insani değerlerimizden ödün vermeden halkımıza hizmet sunmaya gayret edeceğiz" diyen Dalgın, şunları söyledi: "Halkımıza şu 3 vaatte bulunuyoruz: Yalan konuşmayacağız, emanet edilene ihanet etmeyeceğiz ve verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Bizlere emanet edilen belediyeleri yetim ve vakıf malı gibi muhafaza edeceğiz."

 

Özellikle ilçe belediyelerinin köylere yönelik çok ciddi çalışmalarının olması gerektiğini de sözlerine ekleyen Dalgın, "Bu hizmet yapılırken; dil, din, fikir ve ideolojilere bakılmaksızın herkese eşit şekilde hizmet sunulmalıdır. Bu hizmet sunulurken yapılanlar bir lütuf olarak değil, halka yapılması geren bir hizmet anlayışıyla yapılmalıdır." diye konuştu.

 

Levent Dalgın Kimdir?
1984 yılında Gürpınar'da dünyaya gelen Levent Dalgın, Van Yüzüncüyıl üniversitesi bilgisayar öğretmenliği okudu. 4 yıl bilişim üzerine işyeri çalıştırdı. SERHAD FM'de 4 yıldır program sunuculuğu yapan Dalgın, Mustazaf-Der çatısı altında aktif olarak hizmet etti. Yaklaşık 9 yıldır tiyatro ve film yönetmenliği de yapan Dalgın, Şu an HÜDA PAR Van İpekyolu ilçe başkanlığını yürütüyor, İlahiyat fakültesine devam eden ve Van Olay Gazetesinde makale yazan Dalgın, evli 2 çocuk babasıdır. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir