• DOLAR 32.585
  • EURO 35.049
  • ALTIN 2459.926
  • ...
İlkeli Duruşundan Dolayı HÜDA PAR`ı Tercih Ettim
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ - Palu Belediyesine HÜDA PAR`dan aday adaylığına başvurusunu yapan Hasan Şahin açıklamada bulundu.

 

Palu 1965 Akyürek(mahman) köyü doğumlu olduğunu ifade eden şahin,"ilk orta ve lise tahsilimi Palu merkezde, yüksek tahsilimi de Hatay eğitim fakültesinde tamamladım. 27 yıldır yurdun farklı illerinde öğretmenlik yaptım ve halende Elazığ Kıbrıs Şehitler İlkokulunda görev yapmaktayım. 30 Mart 2014 mahalli idare seçiminde Palu`da HÜDA PAR aday adaylığı için müracaatımı yaptım. Palu Belediyesine talibim "dedi.

 

Yeni kurulan bu partinin ilkeli, planlı ve hedefli yapısından dolayı tercih ettiğini söyleyen Şahin,"doğruluk, güvenirlik, sadakat üzerine inşa edilen parti programı beni bu partiden aday olmam için etkili oldu. Sosyal adalet gelir dağılımının tabana yayılması hakkın üstünlüğü, kimsesizlerin hamisi, temelden hakkı gözeten, halkın inanç değerlerini sisteme taşıması, sistemin halkın değerleriyle barışık hale gelmesi. Devletin kutsiyeti değil, halkın kutsiyeti öne çıkaran bir düşünceden dolayı bu partiden göreve talibim.

 

İnsanlarımızın yönetimle barışık ve yönetimi birlikte yapma, halkla iç içe olma gibi değerlerle birliktelik ruhunu yeniden canlandırmak için sorunları hayali değil, gerçek yöntemlerle, halkla birlikte çözmek için bu yola çıktık."

 

Doğruluk ve dürüstlükten hiçbir zaman taviz vermeyeceğini belirten Şahin, "Emanete ihanet etmeyecek, halkın parasını, halk için harcayacak bir düşünceyle hareket edeceğim. Rabbim bu yolda bizlere yardım etsin. Palu halkı içinde hayırlara vesile kılsın." dedi. (Yasin Kavaklı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir