• DOLAR 32.46
  • EURO 34.754
  • ALTIN 2435.993
  • ...
Emekliler Derneği yeni binasında hizmet verecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Daha önce Dubai İş Merkezi'nde faaliyet yürüten Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi, aldığı yeni adresinde hizmet verecek.

 

Taşındıkları yeni dernek hakkında bilgi veren Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, "Bu daireyi kendi emeklilerimize derneğimize mülkiyet olarak aldık. Emeklilerimiz için güzel bir yer bulmak için çabaladık ve sonunda uygun güzel bir yer bulduk. Aldığımız bu bina katının mülkiyeti derneğimize ve tüm üyelerimize aittir. Daha önce kirada oturuyorduk, bundan da kurtulmuş olduk. Aldığımız bu daireyi 125 bin TL'ye aldık, üyelerimize hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

 

Emekliler için yapılacak TOKİ ile ilgili de bilgi veren Ekmen, "TOKİ ile ilgili epey zamandır bir uğraş içindeydik. Şuanda TOKİ temelleri atılmaya başlanmıştır. Kuyular kazılıyor ve 107 dönümden arazimizi 170 dönüme çıkardık. Parası yatırılan tüm üyelerimiz TOKİ'ye üyedir ve ev sahibidirler. TOKİ'lerde inşaat alanının yüzde 70'ni bitirdikten sonra şerefiye parası dahil olmak üzere o zaman bir peşinat daha yatıracağız. Geri kalanı taksitler halinde ödenecektir. Bunların temeli hem büromuzun açılışını hem de TOKİ'nin temel atma törenine bakan katılacaktır." ifadelerini kullandı. (Mehmet Mikyas - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir