• DOLAR 32.455
  • EURO 34.749
  • ALTIN 2439.89
  • ...
HÜDA PAR Sason aday adayı Fikret Avcı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Sason İlçe İdare Kurul Üyesi Fikret Avcı aday adaylığını duyurdu.

Yazılı açıklamada bulunan Fikret Avcı, 2014 Yerel Seçimlerinde Sason Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için Hür Dava Partisi`ne adaylık müracaatında bulunduğunu duyurarak, İslami ve insani değerler temelinde kurulan HÜDA PAR ile birlikte Sason halkına hizmet etmek istediğini söyledi.

"Belediye malını yetim malı gibi koruyacağız"
Halka hizmeti hakka hizmet olarak telaki ettiklerini ifade eden Avcı, HÜDA PAR`ın kendisini aday olarak göstermesi ve Sason halkının da şahsını göreve layık görmesi halinde; partizanlığın, yolsuzluğun, rüşvetin olmadığı, şeffaf bir Belediyecilik anlayışını tesis edeceklerini dile getirdi.

Avcı, "Belediye malını yetim malı gibi koruyacağız ve halka hizmeti esas alacağız. Şuna inanıyoruz ki belediyecilik hizmeti, halkımız için bir lütuf değil aksine halkımızın asli bir hakkıdır. Bu bilinçle halkımızın hak ettiği ve layık olduğu hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bunu yaparken de dini, dili, mezhebi, meşrebi ve siyasi düşüncesi ne olursa olsun ayırım yapmaksızın halkımızın her kesimine hizmet edeceğiz. Rabbim bu adaylık başvurusunu gerek şahsım ve gerekse halkımız hakkında hayırlı kılsın ve hayırlı olanı nasip etsin." Bizler seçilsek de seçilmesek de halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz son olarak, İslami değerleri kendine Şiar ve referans alan ve 19 Aralık`ta 1. yılını dolduracak olan HÜDA PAR`a başarılar dilerim." dedi. (Şenol Aksoy-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir