• DOLAR 34.096
  • EURO 38.178
  • ALTIN 2871.543
  • ...
`Adil Bir Hukuk Devleti İstiyoruz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - İnsani Hak ve Hürriyetler Derneği (HÜR-DER) Batman Şube Başkanı Faysal Yaman, 10 Aralık İnsan Hakları Günü münasebeti ile yazılı basın açıkaması yaptı.

Yaptığı açıklamada, İnsan Hakları Günü münasebeti ile tüm dünya insanlarının gününü kutlayan Yaman, "İnsanlar arasında zulüm, baskı, şiddet ve işkencenin son bulmasını diliyoruz. Bilhassa Ortadoğu`yu kan gölüne çeviren ve Müslüman coğrafyasının sırtından geçinen kan emici Emperyalist güçleri ile maşaları Siyonist İsrail ve uşaklarının bir an önce kirli ellerinin Ortadoğu`dan çektirilerek mazlumların kanlarının akmasına son verilmesini temenni ediyoruz." dedi.

Adil bir hukuk devletinin gerçekleşip herkesin hak ve hukuk sınırları içinde yaşadığı bir gelecek isteyen Yaman, "İnsanların dinlerini, dillerini, inançlarını hür ve özgür bir şekilde yaşayabildiği, zulüm, zorbalık ve baskının ortadan kalktığı, karanlık güçlerin oyunlarını gerçekleştiremediği, adil bir hukuk devletinin gerçekleşip herkesin hak ve hukuk sınırları içinde yaşadığı bir gelecek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kürdistan`da akan kanın durmasını diliyorum
Tüm insanların hakkaniyet doğrultusunda bir yaşam sürdürmelerini dileyen Yaman sözlerini şöyle tamamladı: "Bilhassa Kürdistan da akan kanın hakkaniyet ve adalet içersinde durmasını, ülkemiz de ve dünya da hakkın ve adaletin galip gelmesini, insanlar arasında adil bir barışın gerçekleşmesini, bu vesile ile huzur, refah ve saadetin hakim olmasını, Müslümanlar arasında kardeşlik hukukuna binaen birlik ve beraberliğin gerçekleşmesini temenni ediyoruz. Tüm insanların hakkaniyet doğrultusunda bir yaşam sürdürmeleri dileğiyle Dünya insan hakları gününün hayırlara vesile olmasını diliyoruz."(M.Fatih Akgül-İLKHA)
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir