• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
Ağrı donuyor - FOTO
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Gece hava sıcaklığının sıfırın altında 29 dereceye kadar düştüğü Ağrı`da hava hayatı olumsuz etkiliyor. Merkez`de bulunan Murat nehri ve araçlar dondu. Sanayi dükkânları donan araçlar ile doldu.

Sabah saatlerinde ev ve işyerlerine gitmeye çalışan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Şehir merkezinde akan Murat nehri ince bir buz tabakası ile kaplandı. Soğuk havadan olumsuz etkilenen araçlar ise dondu. Araçlarını çalıştırmaya çalışan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Aracını çalıştıramayanlar ise başka araçların yardımı ile sanayiye götürmek zorunda kaldılar.

Sanayi esnafı ise, soğuklar ile işlerinin açılmasından memnun. Esnaftan Ebubekir Doğru, vatandaşın yeteri önlemi almadığından dolayı araçlarının donduğunu ifade ederek şöyle konuştu:" Havalar baya soğudu, onlarca araç dondu. Şuanda işyerimin önünde donan bir çok araç bekliyor. Biraz daha dikkatli olup gerekli önlemi alsalar aslında araç kolay kolay donmaz. Temiz, güvenilir yakıt alsalar, filitre değişimi yapılarak bakımına dikkat edilse araç bu hale gelmez." (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Gece hava sıcaklığının sıfırın altında 29 derece olarak ölçüldüğü Ağrı`da hava hayatı olumsuz etkiledi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir