• DOLAR 34.299
  • EURO 37.514
  • ALTIN 2908.005
  • ...
HÜDA PAR Bitlis aday adayı Cengiz Karakaya
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - Umut Kervanı Platformunun üyesi olan Best-Der Başkanı Cengiz Karakaya, dernek başkanlığından istifa ederek halka hizmet için Hür Dava Partisi Bitlis Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Karakaya basına yaptığı açıklamada, "2010 yılından bu yana başkanlığını yaptığım Best-Der`den istifa edip, Hür Dava Partisinden Bitlis Belediye başkan aday adaylığı için başvuruda bulundum. Daha önce dernek çatısı altında yaptığımız çalışmalar dar kapsamlı olunca halkımızın her kesimine daha iyi ve kaliteli bir hizmet sunmak için kendi inanç değerlerime uygun olan İslami ve insani bir perspektifle kurulan Hür Dava Partisi`nden aday adayı olarak halkımıza hizmet etmeye talip oldum." ifadelerini kullandı.

Karakaya, belediyelerin partizanlık değil, hizmet yerleri olduğunu vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü: "Halk o makamları emanet ettiği şahısların o makamı bir yandaşlık ve partizanlık yeri değil, hakka dayalı adalet çerçevesinde hizmet sunulan bir yer olarak algılanmasını ister. Belediyecilikte dil, din, fikir ve ideolojilere bakılmaksızın herkese eşit şekilde hizmet sunulmalıdır. Bu hizmet sunulurken yapılanlar bir lütuf olarak değil, halka yapılması geren bir hizmet anlayışıyla yapılmalıdır. Bende bu hizmeti yapmak için bu kararı alarak aday adaylığımı açıkladım."

"Daha önce dernek çatısı altında göstermiş olduğumuz hizmetler halkımız tarafında takdir ile karşılanmıştı" diyen Karakaya, "İnşallah bu siyasi arenada da İslami ve insani değerlerimizden ödün vermeden halkımıza hizmet sunmaya gayret edeceğiz. Halkımıza şu üç vaatte bulunuyoruz: Yalan konuşmayacağız, emanet edilene ihanet etmeyeceğiz ve verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Bizlere emanet edilen belediyeleri yetim ve vakıf malı gibi muhafaza edeceğiz." diye konuştu.
(Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir