• DOLAR 34.098
  • EURO 38.099
  • ALTIN 2875.028
  • ...
Adana Umut-Der`den Yüzlerce Aileye Yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Düzenlediği yardım organizasyonlarıyla adından sıkça bahsettiren Adana Umut-Der Gıda Bankası, Kasım Ayı Faaliyet Raporunu açıkladı.
Dernek adına Kasım Ayı Faaliyet Raporunu kamuoyuyla paylaşan Umut-Der Gıda Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Dizlek, toplam da 15 bin değerinde gıda giyim ve nakit para yardımı yaptıklarını ifade etti.
 
Dizlek, "Derneğimiz Adana Umut-Der Gıda Bankası Kasım ayı içerisinde 300 aileye 8 bin 500 TL değerinde gıda, 97 aileye 3 bin 500 TL değerinde giyim ve 10 aileye 3 bin TL nakit para yardımı yapmıştır." dedi.
 
Adana`daki fakir ve yoksul sayısının fazlalığına da değinen Dizlek, hayırseverlere seslenerek daha çok aileye ulaşılması için yardımların devamının gerektiğini dile getirdi.
 
Kasım faaliyet raporunun ardından Aralık ayı çalışmalarına ara vermeden başladıklarını dile getiren Umut- Der yetkilileri, öncelikle her ay düzenli olarak yardım yapan esnafı ziyaret etti, ardından diğer Adana esnafına da tanıtım broşürü bırakıp yardım talebinde bulundu.
 
Ziyaret edilen Adana esnafı, yaptıkları yardımları emin ellere vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Adana Umut-Der`e olan güvenlerini dile getirip, bu konudaki duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler. (Yunus Emre - İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir