• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
HÜDA PAR Bitlis`te Seçime Girecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - 14 Nisan 2013 tarihinde halkın yoğun katılımıyla Bitlis il binasının açılışını yapan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) il teşkilatından yapılan açıklamada, Bitlis`te partilerinin aday adaylığı çalışmalarını tamamlayarak yerel seçimlere gireceğini duyurdu.
 
Halkımız bize büyük teveccüh gösteriyor
HÜDA PAR İl Başkanı Celal Gül, Hür Dava Partisi Bitlis aday adaylığı çalışmalarını tamamlayarak merkeze gönderdiklerini ve 19 Aralık 2013 tarihinde merkez tarafından Hür Dava Partisi Bitlis belediye başkan adayının açıklanacağını söyledi.
 
Gül, açıklamalarının devamında şunları söyledi: "Bitlis`te kurulduğumuz günden bu yana halkımız tarafında büyük bir teveccüh ile karşılaştık. Halkımızın partimize olan sevgisi bizleri daha da ümitlendirerek gayretlerimizi artırmıştır.
 
Bitlis halkı HÜDA PAR`ı sahiplenmiştir
Yaklaşık 1,5 aydan bu yana onlarca grup halinde dört bir yandan il merkezinde evleri dolaşarak ciddi bir şekilde seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Dolaştığımız yerlerde ve arkadaşlarımızla yaptığımız istişarede şunu gördük ki, halkımız bu seçim sürecinde bizleri ve partimizi sahiplenmiştir."
 
Belediyeleri partizanlık yeri değil, hizmet yeri yapacağız
Halkın insani ve İslami değerlerine sahip çıkacaklarını vurgulayan Gül, "Bizler çıktığımız bu yolda halkımızın İslami ve insani değerlerine sahip çıkacağız. Yerel seçimlerde talip olduğumuz belediyelerin mallarını yetim ve vakıf malı gibi koruyacağız. Belediyeleri partizanlık yeri değil, hizmet yerleri haline getireceğiz.
 
Herkes hizmet terazisinde eşit şekilde faydalanacaktır
Yapılacak hizmetleri bir lütuf değil, halka sunulması gereken bir hizmet anlayışıyla hareket edeceğiz. Ne pahasına olursa olsun hiç kimsenin diline, dinine, fikrine, ırkına ve ideolojisine bakılmaksızın bu hizmet terazisinde eşit şekilde faydalanması gerektiği bilinciyle hareket edeceğiz." şeklinde konuştu. (Şükrü Tontaş - İLKHA)
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir