• DOLAR 34.156
  • EURO 38.111
  • ALTIN 2870.32
  • ...
Hayırsever Bayanlar Engellileri Unutmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Batman`da işyeri sahibi olan iki hayırsever bayan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle yaklaşık 40 engelliyi yemekte buluşturarak sevinçlerine ortak oldu.
 
3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engellilerin biraz da olsa yüzlerini güldürmek ve sevinçlerine ortak olabilmek amacıyla yaklaşık 40 engelliye yemek verdiklerini belirten ve ismini vermek istemeyen hayırsever bayanlar, bu gibi yardımlarını sürekli yaptıklarını söylediler.
Her hayırseverin engellileri unutmaması ve hatırlaması gerektiğini ifade eden bayanlar, "Tüm engelli kardeşlerimizle beraber bir gün dahi olsa bir zaman geçirmek istedik. Bir ay boyunca yine engelli bayan kardeşlerimizi güzellik merkezimizde ücretsiz olarak ağırlayacağız. Engelliler de toplumun birer bireyidir. Bizler de onları hatırlamak ve yanlarında olduğumuzu unutmamaları için böyle bir etkinlik yaptık. İstiyoruz ki, her hayırsever bu gibi etkinlikler yaparlar." dediler.
 
Batman Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Fatma Zehra Atay ise, kendilerini engelliler gününde unutmayarak hatırlayan ve sevinçlerine ortak olan hayırsever bayanlara teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir