• DOLAR 34.137
  • EURO 38.137
  • ALTIN 2873.188
  • ...
SP: "Gaziantep'e yerleştirilen Patriot Füzeleri kimi vuracak?"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP- Saadet Partisi (SP) Gaziantep 5. İl Olağan Kongresi Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak'ın katılımı ile Kalender Plazada gerçekleşti. Çevre il ve ilçelerden çok sayıda partilinin de katıldığı kongrede bir konuşma yapan SP Genel Başkanı Kamalak hükümete yüklendi.

 

Yeni bir Dünya için bir araya geldiklerini belirten Kamalak, mevcut iktidarın Amerika'nın desteğiyle iş başına geldiğini ileri sürerek; "Şuanda liderler, küresel emperyalizmin temsilcisinin yanına biri gidiyor biri geliyor. Neden Haçlı Birliği Bakanlığı kuran bir partiye oy veriyorsunuz, Amerika'nın desteği ile iktidara gelenlerin, Batı'nın kölesi bunlar. 90 yıllık Cumhuriyet döneminde Ey şehit torunları en fazla Müslüman katliamı hangi iktidar zamanında yapıldı? Irak'ta 2 milyon insan şehit edildi, kimin zamanında? Libya'da 80 bin Müslüman şehit edildi, kimin zamanında? Amerika'nın desteği ile, İsrail'in oyunu ile. Batı'nın destek vermesi ile iş başına gelenler sizin iktidarınız mı olur, yoksa Batı'nın kulu, kölesi mi olur?" dedi.

 

"Zulme rıza zülümdür"
Kamalak konuşmasının devamında, "Müslümanların eline de gavurların silahları sıkıştırılmış. Gaziantep'e yerleştirilen patriot füzeleri kimi vurmak için? Müslüman için. Dünyada iki tür sistem var; Bunlardan biri peygamberlerin hak anlayışı, diğeri ise firavunların hak anlayışıdır. Sizin desteklediğiniz birçok lider firavunların yolunda. Zulme rıza zülümdür. Batı dünkü gibi dilenecek duruma düşer. Bizden çaldığı mallarla bugün zenginlik taslıyor. İslam coğrafyası paramparça edilmiş." ifadelerini kullandı.

 

Kongre sonunda Saadet partisine çeşitli partilerden iltihak edenlere rozet takıldı. (Şefik Mert-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir