• DOLAR 34.128
  • EURO 38.056
  • ALTIN 2892.749
  • ...
"20 çorba parası eder"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - İş yerine gelerek içtiği çorba sonrası sahte 100 TL bırakarak kendilerini zarara uğratan şahsa işyeri işletmecisi Ahmet Aslan, sert tepki gösterdi.

İş yerinde 10'a yakın eleman çalıştırdığını ve bu insanların nafakalarının bu iş yerinden çıktığını ifade eden işletmeci Aslan, esnafları da uyararak daha dikkatli olunması gerektiğini ifade etti.

Aslan," Allah'tan koksunlar. Bu kul hakkıdır. Bu para 20 çorba parası eder. Yani ben yaptım, yanıma kâr kaldı mı diyor bu insanlar? Bu kadarına da pes. Bizler Müslüman'ız. En çok dikkat etmemiz gereken hususlardan biri de haram lokma yememek, çoluk çocuğumuza yedirmemektir. Bu insanlar Allah'a verecekleri hesabı hiç mi düşünmezler? Allah ıslah etsin. Ne yapalım? Bizler de bundan sonra daha dikkatli oluruz" diyerek yaşadığı olaya tepki gösterdi.

Aslan, yaşadığı bu olayın Van'da pek sık rastlanan bir olay olmadığını belirterek "Ancak bundan sonra daha dikkatli olmak gerekiyormuş. Esnafımız da inşallah daha dikkatli olurlar." tavsiyesinde bulundu. (Fikret Özkan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir