• DOLAR 32.507
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2444.034
  • ...
HÜDA PAR Van`da Aday Adayı Çalışmalarını Tamamladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- HÜDA PAR Van İl Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında aday adayı çalışmalarının tamamlandığı ifade edildi.

Açıklamada, başta büyükşehir belediye başkanlığı olmak üzere diğer tüm ilçelerde belediye başkan aday adayı belirleme çalışmalarının tamamladığı ve genel merkezlerine gönderildiği bildirildi.

"Halkımız HÜDA PAR`ı sahiplenmiştir"
Van`da kuruldukları tarihten bu yana seçimlere çok ciddi olarak hazırlandıkları ve hazırlıklarının devam ettiği aktarılan yazılı açıklamada, "Süreç içerisinde halkımız bizleri sahiplenmiştir ve gittikçe de artan bir teveccüh almaktayız. Ve yine gördük ki, halk kendisini anlatacak, bütün değerlerine sahip çıkacak ve önümüzde yerel seçim olması hesabıyla da belediyelere yetim malıymış gibi sahip çıkacak, partizancılık yapmayacak, düşüncesi ne olursa olsun herkese hizmet götürecek, rüşvetsiz, tarafsız, adil ve gerçek belediyecilik yapacak bir parti aramaktadır." denildi.

"Van ve ilçelerinde belediye başkan aday adayı belirleme çalışmalarımız tamamlandı"
"Bütün bu özellikleri hem aday hem de parti bazında taşıdığımız Hür Dava Partisi İl Başkanlığı olarak 30 Mart 2014 Yerel seçimlerine gireceğiz" denilen açıklamanın devamında ise "Bu nedenle de başta Büyükşehir Belediye Başkanlığı olmak üzere diğer tüm ilçelerde belediye başkan aday adayı belirleme çalışmalarımız tamamlanmış ve Genel Merkezimize gönderilmiştir. Genel merkezimizin belirleyeceği bir program dâhilinde Büyük şehir belediye başkan adayımızın ve ilçe belediye başkan adaylarımızın kamuoyu ile paylaşılacağının bilinmesini saygıyla duyururuz." ifadelerine yer verildi. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir