• DOLAR 32.58
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2459.867
  • ...
Beyşehir Belediyesi kışa hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA-Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, yaptığı açıklamada, kar yağışı ve buzlanmalara karşı tüm tedbirleri aldıklarını belirterek, belediyeye ait tüm araçların kışlık bakımlarının yapıldığını ve kar kürüme aparatlarının da takıldığını dile getirdi.

Taşcı "Acil müdahale ekiplerimiz ve araç parkımız ile ilçemizde vatandaşlarımızın sorunsuz bir kış geçirmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz, özellikle şehir içerisinde yolların 24 saat açık olması ve kesintisiz ulaşım için çalışıyoruz. Eğimli yollar köprü ve kavşak girişleri ile okul, hastane gibi kurumların yollarını 24 saat açık bulunduruyoruz.

Yağış sonucu oluşabilecek su birikintilerini ve taşkınları önlemek amacıyla ekipler, rögar kapaklarının temizliğini ve bakımını düzenli olarak yapmaya devam ediyor, depolarımızda tuz stoklarımızı tamamladık. Bu çalışmalar için ekipler oluşturuldu ve görev çizelgeleri yapıldı. Greyder ve tuzlama araçları 24 saat esasına göre görevlendirildi. Karla mücadele çalışmalarında ekipleri zorlayan en önemli faktör, ara sokaklara ve caddelere yapılan gelişigüzel araç parkları sürücülerin bu konuda daha hassas davranmalarını, araç sahiplerinin kar lastiklerini takmalarını, kar yağışı başladığında mecbur kalmadıkça araçlarıyla trafiğe çıkmamalarını rica ediyorum "dedi. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir