• DOLAR 32.557
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2458.845
  • ...
Kemal Hakseven Abisinin Taziyesinde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA- İslami hassasiyetinden dolayı 13 yıldır cezaevinde bulunan Hizbullah tutuklusu Kemal Hakseven 3 gün önce vefat eden abisi Mehmet Hakseven`in taziyesine katıldı. Bürokratik engellerden dolayı taziyenin 3. gününde kendisine izin verilen Hakseven`in cezaevinden getirildiğini duyan sevenleri taziye evine akın etti.

Osmaniye T tipi kapalı cezaevinden Adana merkez Yüreğir İlçesi Çamlıbel mahallesindeki evine getirilen Hakseven bir süre ailesiyle kaldıktan sonra taziyeleri kabul etmek için Çamlıbel Taziye Evine geçti. Cezaevi ringiyle kelepçesiz olarak getirilen Hakseven, sevenlerinin taziyelerini kabul ederken duygulu anlar yaşandığı gözlendi.

Taziye evine gelen Hür Dava Partisi Adana İl Başkanı Veysel Yavuz, kısa bir taziye konuşması yaptı. Mehmet Hakseven`in vefatının üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Yavuz, bu vesileyle Kemal Hakseven`i görmenin mutluluğunun kendilerine teselli olduğunu belirtti.

Veysel Yavuz`dan sonra söz alan Kemal Hakseven, kendisini ve ailesini yalnız bırakmayan herkese teşekkür teşekkür ettikten sonra ölüm üzerine kısa bir sohbet yaptı. Dünya hayatının değersiz Allah katında olduğunu anlatan Hakseven, ebedi olan ahiret yurdunu kazanmanın yolunun, geçici olan dünya hayatı üzerinden geçtiğini belirtti.

Zindanda bile olmanın büyük nimet olduğunu belirten Hakseven, "imtihan dünyasında olan insanların hiçbir nimeti bulunmayan cehennem hayatından kurtulup, sonsuz nimetlerle donatılmış cennet hayatını kazanmanın yollarını aramalı, nerede olursa olsun Allah`a hizmet ederek ebedi cenneti kazanmaya çalışması gerekiyor" dedi.

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Genel Başkan Yardımcısı Said Şahin de telefonla arayıp taziyelerini Hakseven`e iletti.

Sıkı güvenlik önlemleri altında yaklaşık 6 saat taziyede kalan Hakseven, duygulu bir vedalaşmanın ardından Osmaniye T Tipi Kapalı Ceza Evi`ne götürüldü.

(Yunus Emre-İLKHA)
 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir