• DOLAR 32.462
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2440.71
  • ...
GÜNGİAD`ta Devir Teslim Töreni
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Kısa adı GÜNGİAD olan Güneydoğu Genç İşadamları Derneği`nde devir teslimi. 2 Temmuz`da yapılan kongrede başkanlığa seçilen Hakan Akbal, görevi eski başkan Abdülkadir Akboz`dan devraldı. Eski Başkan Akboz, başkanlık görevini devretmesine rağmen derneğin başarısı için mücadeleye devam edeceğini söyledi.


Akboz, "2 Temmuz`da yaptığımız kongrede üyelerimiz yeni bir yönetime görev verdi. Ben ve arkadaşlarımız 10 yıl boyunca taşıdığımız bu bayrağı kardeşim, arkadaşım, dostum olan iş adamı Hakan Akbal`a devrediyoruz. İnanıyorum ki yarıda bıraktığımız işleri en iyi şekilde değerli dostum Hakan Akbal yürütecektir. Ben ve yönetimim 10 yıl boyunca bu hizmeti yürüttük. En iyi şekilde hizmet verdiğimizi düşünüyoruz. Ben başkan değilim artık ama yine her zaman arkadaşlarımın yanında yer alacağım. Derneğin başarısı için mücadeleye devam edeceğim" dedi.


Yeni başkan Hakan Akbal ise eski yönetime teşekkür ederek, yeni dönemde derneğin geçmişteki hizmetlerini artırma sözü verdi. Akbal, "Sayın Abdülkadir Akboz ve yönetici arkadaşları çok güzel işler yaptılar. GÜNGİAD`ı kurumsal bir kimliğe büründürdüler. Bu bir hizmet yarışıdır, dün onlar vardı, bugün biz geldik, yarın başkaları gelecek. Önemli olan hizmetlere devam etmektir. Yeni yönetim olarak eski yönetimle kopuk çalışmayacağız. Bizim için bu görev gurur vericidir. Üstesinden gelmek için çok çalışacağız" dedi.


Daha sonra Akboz, başkanlık görevini Hakan Akbal`a devretti. Akboz yeni başkan Akbal`ı tebrik ederken, Akbal da eski başkana teşekkür etti.

M. Salih Keskin - İLKHA

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir