• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şubesi Yardımlarına Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Umut Kervanı Platformu üyesi olan Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şubesi, her ay düzenli olarak yapmış olduğu yardımlarına Aralık ayında da devam etti. Yardım Komisyonu sözcüsü Ömer Ayhan, durumu kötü olan Suriyeli aileye yardım edilmesi için Mersinli hayırsever vatandaşlara çağrıda bulundu.


Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şubesi Yardım Komisyonu, Aralık ayında 50 aileye 30 TL değerinde gıda paketi verdi. Dernek ayrıca, daha önce İLKHA`nın gündeme getirdiği yaşlı çifte kışlık giyecek ve gıda yardımında bulundu.


Umut Kervanı Platformu Mersin sözcüsü Ömer Ayhan, Suriyeli ailelere yaptıkları yardımlar sırasında bir açıklama yaptı. Ayhan, "Bugün yine bir Suriyeli ailemizi ziyaret ediyoruz. Muhammed kardeşim ailesi ile birlikte burada kalıyorlar. Suriye`de olan babalarından bir haber alamıyorlar. Bir hayırsever iki odalı evi, kendilerine oturmaları için vermiş. Fakat çatı akıyor. Durumları gerçekten zor, banyo ile tuvalet bir arada kullanılıyor. Gerçekten çok zor şartlar altındalar. Buradan hayırsever Mersinli kardeşlerimize sesleniyoruz. Bu aileye yardım edilse gerçekten çok iyi olur. Bu aileye destek olalım. Allah hepsinde razı olsun." dedi.


Babasının Suriye`de kaldığını henüz kendisinde bir haber alamadıklarını söyleyen Muhammed, hayırsever vatandaşlara seslenerek kendilerine yardım edilmesini istedi. (Osman Öksüz-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir