• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
HÜDA PAR Batman İl Başkanı adaylığını açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanı Dr. Aydın Gök, Batman Belediye Başkan aday adaylığını açıklayarak partisinin il başkanlığından istifa ettiğini duyurdu.
 
Gök, yaptığı açıklamada bir tabela partisi olmadıklarını belirterek, "Allah`a ( c.c ) hamdolsun aylar önce kurulmuş olan partimiz, Hür Dava Partisi önümüzdeki günlerde yoğun teşkilatlanma ve kendini tanıtma gayretleriyle dolu dolu geçen 1. yılını geride bırakmış olacak. Daha önce de ifade ettiğim gibi halkımızın yoğun ihtiyaçları ve talepleri ve en önemlisi Rabbimizin bize yüklemiş olduğu iyiliği, güzelliği, doğruluğu ve hakkı yerine göre emretme, tavsiye etme ve icra etme kötülüğü, zulmü ve fuhşiyatı ise engelleme ortadan kaldırmaya çalışma sorumluluğuyla kuruldu partimiz. Tabela partisi olmadığımızı ve olmayacağımızı söyledik." dedi.
 
"Belediye halkın malıdır ve yetim malı gibi sahip çıkmak lazım"
30 Mart 2014 Mahalli Genel Seçimlerinde Batman Belediye Başkanlığına partisinden aday adayı olmak için Hür Dava Partisi Batman İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini söyleyen Gök, "Bu konuyu siz değerli basınımızla ve halkımızla paylaşmak istedim. Cenab-ı Allah halkımız için en hayırlısını nasip etsin. Belediye halkın malıdır ve yetim malı gibi sahip çıkmak lazım." ifadelerini kullandı. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir