• DOLAR 34.292
  • EURO 37.201
  • ALTIN 2999.196
  • ...
Adana'da 198 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir pikap ve kamyonla uyuşturucu transferi yapılacağını belirledi.

Ekipler, takibe alarak durdurdukları pikapta 105 kilo 800 gram eroin ile 300 gram afyon sakızı ele geçirdi.

Kamyonda yapılan aramada ise 92 kilogram skunk bulundu.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, narkotik ekiplerine hitaben yaptığı konuşmada, uyuşturucunun dünyanın sorunu olduğunu söyledi.

Arıkan, "Uyuşturucu bir tek bizim sorunumuz değil; dünyanın, Türkiye'nin sorunu. Özelinde Adana'yla ilgili ufak tefek sıkıntılarımız olabiliyor. Ancak buradaki sıkıntıları sizlerin azimli ve kararlı çalışmalarının sonucunda dünkü bulunduğumuz yerden bugün çok çok daha iyi yerlerdeyiz. İlk göreve geldiğimde bunları birlikte başaracağımızı söylemiştim. Birlikte de başarıyoruz. Merkezden aldığımız bilgilere de baktığımızda hep rekorlar üzerine rekorlar kırılmış gidiyor. Bunu neden anlatıyorum? Bu, ailelerinizle birlikte sizin başarınız. Buraya vermiş olduğunuz mesailer, evinizden fedakârlık yaparak burada gayretli çalışmalar sonucunda sokağa, alana hâkim olmanız, karşı taraftaki uyuşturucu tacirlerine, suç ve suçluyla mücadelede ne kadar kararlı olduğunuzu gösteriyor." dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir