• DOLAR 34.241
  • EURO 37.164
  • ALTIN 3012.755
  • ...
SON DAKİKA
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz muhtarlık müessesesinin önemine dikkat çekti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Kabaağaç’ı ziyaret ederek mahallelerde yaşanan sorunları konuştu.

Durmaz, muhtarlık müessesesinin halk için önemine değinerek, muhtarların resmi kurumlar ile halk arasındaki köprü olduğunu belirterek, muhtarların halkı temsil eden seçilmiş kişiler olduğunu kaydetti. 

Durmaz, “Uzun yıllardan bu yana muhtarlıklar her zaman halk için ilk müracaat kapısı olmuştur. Günümüzde de halen önemini devam ettiren muhtarlarımızın var olan sorun ve sıkıntılarının giderilmesi için çalışmalar yapılmalı ve muhtarlarımızın hizmet etmesi için gerekli destek sağlanmalıdır.” şeklinde konuştu.

Belediyelerin muhtarların ilettiği mahalle sorunlarına duyarsız kalmaması gerektiğini söyleyen Durmaz, “Muhtarlarımızın mahalleleri ile ilgili kurumlara özellikle de belediyelere ilettiği sorunlar zaman geçirilmeden çözülmelidir. Belediyeler siyasi ideoloji gözetmeden halka hizmet etmeli ve özellikle mahallelerin sorunlarını çözmelidirler.” dedi.

Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Kabaağaç ise, ziyaretlerinden dolayı HÜDA PAR heyetine teşekkür ederek başarılar diledi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir