• DOLAR 34.235
  • EURO 37.03
  • ALTIN 3022
  • ...
Hizbullah'tan soykırımcı Netanyahu'nun evine yönelik operasyona ilişkin açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MEHMET BOZDAŞ  --  Hizbullah'ın medya ilişkileri yetkilisi Muhammed Afif, Beyrut'un güney banliyösünden, Netanyahu'nun Kayseriye'deki evine düzenlenen operasyonun sorumluluğunu Hizbullah'ın üstlendiğini duyurdu.

Afif, "Suçlu Netanyahu'nun Sezariye'deki evini hedef alan operasyondan tamamen ve münhasıran Lübnan'daki İslami direnişin sorumlu olduğunu" vurguladı.

Netanyahu'ya seslenen Afif, "Direniş savaşçılarının gözleri görüyor, kulakları duyuyor. Eğer bu sefer ellerimiz size ulaşmazsa, o zaman sizinle aramızda günler, geceler ve savaş sahası vardır." dedi.

Lübnan'daki direnişin ve kontrol ve koordinasyon sisteminin ve "Hizbullah için askeri ve lojistik destek hatlarının olduklarına geri döndüğünü" ekledi.

Lübnan'daki direnişin ve kontrol ve koordinasyon sisteminin iyi performans gösterdiğini söyleyen Afif, "Hizbullah'ın askeri ve lojistik destek hatlarının eski haline döndüğünü" belirtti.

"Direniş operasyonlarının günlük oranının arttığına ve günlük ortalama 25 operasyon civarında olduğuna" dikkat çeken Afif, "kuzeyi ve siyonist derinliği hedeflemenin devam edeceğini ve gücünü zamanla niteliksel ve niceliksel olarak artıracağını" kaydetti.

Afif, "Lübnan'daki direnişin düşmandan esir alması çok uzun sürmeyecek, onlar üzerinde müzakere yapacağız." diye duyurdu.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir