• DOLAR 32.457
  • EURO 34.744
  • ALTIN 2436.398
  • ...
Murat Nehrinde Balık Avlamaya Çıkan Dayı Yeğen Kayboldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ-Edinilen bilgiye göre, Elazığ'ın Kovancılar İlçesinden Palu İlçesine balık avlamaya gelen 2 kişiden haber alınamıyor. Palu'ya 4 km uzaklıktaki Aşağı Mahalle Asmalı Köprü yanından 15.15 sıralarında, Murat Nehrine Botla Nehre giren Mesut Ertürk (27) ile dayısı Muhammed Canpolat (30)tan haber alınamıyor.

 

Dayı yeğen botla balık avlamak için nehre girince iki arkadaşları da karayoluyla onları takip ediyorlardı.Bir süre sonra, Karşıbahçeler mevkiine ulaşmadan görüş alanından çıkan arkadaşlarını ilerde beklemeye başladılar.

 

Ali Gelmez olarak bilinen yerde botun boş olarak geldiğini gören balıkçı Hüseyin B., botu su kenarına aldı.

 

Arkadaşlarının gelmediğini merak eden iki kişi nehir kenarından giderken Hüseyin B.yi botla beraber görüp "Arkadaşlarımız bu botla balık tutuyorlardı onlar nerde '' diye sorduklarında Hüseyin B.'nin, "Botta kimse yoktu''demesi üzerine durum Jandarma ve Emniyete bildirildi.

 

Botlarının alabora olması üzerine nehre düştükleri sanılan Mesut Ertürk ile dayısı Muhammed Canpolat'ı arama çalışmaları İlçe halkı ve yakınları tarafından devam ediyor.( Ebubekir Alkan /Faruk Kırmızıtoprak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir