• DOLAR 34.262
  • EURO 37.082
  • ALTIN 2992.82
  • ...
Gazze'de bir siyonist esir daha öldü!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜSEYİN GİZLİ

Kassam Tugaylarından bir kaynak, El Cezire'ye verdiği demeçte, ölen siyonist esirle ilgili olayın nedenlerini araştırmak için soruşturmanın sürdüğünü ve Kassam Tugaylarının güvenlik gerekçeleriyle ölen esirin adını açıklamayı düşünmediğini belirtti.

Kaynak, esirin nerede öldüğü konusunda ayrıntı vermedi. Ancak işgal ordusu, 6 Ekim'den bu yana Cebaliye kampı ile Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki geniş bölgelerde yeni bir saldırı başlatmış, bu saldırılar yoğun bombardımanla birlikte yüzlerce şehit ve yaralıya yol açmıştı.

Daha önce Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine yönelik yoğun bombardıman sonucu esirlerin öldüğünü duyurmuştu.

İşgal rejiminin tahminlerine göre, Gazze'de halen 107 işgalci esir tutuluyor ve bunlardan 50'den fazlasının hayatta olduğu düşünülüyor. Ancak Filistin direnişi, elindeki canlı ve ölü esirlerin sayısını belirtmiyor.

Geçtiğimiz Eylül ayı başlarında, Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, Netanyahu'nun bir anlaşma yapmadan askeri baskıyla esirleri kurtarma ısrarının, esirlerin tabutlarla geri dönmesi anlamına geleceğini söylemişti. Bu açıklama, İşgal ordusunun Refah’ın güneyindeki bir tünelde altı esirin cesetlerini bulup geri almasının ardından gelmişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir