• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
HÜDA PAR il başkanları Diyarbakır`da toplandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), gündeme ilişkin konuları konuşmak üzere il başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda yaklaşan yerel seçimler ile ilgili parti çalışmaları ele alındı.

Toplantıya, Hür Dava Partisi Genel Başkan yardımcılarından M. Bahattin Temel, İsa Aydın, Fadıl Şani ve il başkanları katıldı.

Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program HÜDA PAR Siyasi ve Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı M. Bahattin Temel`in açılış konuşmasıyla devam etti.

Düzenli toplantılarının 3`üncüsü gerçekleştirdiklerini dile getiren HÜDA PAR Siyasi ve Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Temel, toplantıya gelen il başkanlarına hoş geldiniz diyerek konuşmasına başladı.

Yoğun bir şekilde seçime odaklandıklarını ifade eden Temel, "Seçim satı mahallene girdiğimizden hepimiz ciddi bir şekilde de seçimlere odaklanmışız. Biliyorum belki şuanda hepiniz burada olmanıza rağmen kulağınız ve zihniniz seçim bölgelerinde, o alanlardadır. Belki bu toplantımızın ağırlıklı konusu seçim çalışmalarıyla alakalı olacak. Ancak seçim bölgelerinde olmamız hasebiyle her biriniz ciddi hassasiyetle sizin seçim bölgenizde olan eksiklikleri sıkıntıları problemleri mutlaka tespit etmelisiniz." ifadelerini kullandı.

`Farkımız, ihlas samimiyet ve fedakarlıktır"
Parti üyelerindeki ihlas, samimiyet ve fedakârlığın başka partilerdeki kişilerde olmadığını dile getiren Temel, "Bizimle rekabet edenler, bizimle beraber seçim sahasında bulunanlar gerçekten bu konuda büyük bir imkân sahibidirler. Maddi imkânları çoktur. Bizden daha tecrübelidirler. Bizim farkımız parti üyelerimizdeki ihlâs, samimiyet ve fedakârlığın onlar da olmamasıdır. Ama maddi imkânlar cihetinde biz de olmayanlar da onlarda vardır" şeklinde konuştu.

Çalışmaların ve samimiyetin çok daha fazla olması gerektiğini dile getiren Temel daha sonra, "Üstat Bediüzzamanın ihlas küfürde de olsa semeresini verir kaidesiyle bizim ihlasımız bizim samimiyetimiz onların çalışma alanları için, dünyaları için, yaptıkları çalışma ve gayretten daha fazla olmalıdır." ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Siyasi ve Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Temel`in konuşmasının ardından toplantının diğer gündem maddelerine geçildi. (Ömer Yasin Ergin/Hamza Adiyaman - İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir