• DOLAR 34.282
  • EURO 37.372
  • ALTIN 2997.894
  • ...
Dinç: işgalciler sadece Filistin'de değil Washington ve Berlin'de de kaybedecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, dünyanın farklı ülkelerinden çok sayıda gencin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası İslami Gençlik Forumu'na katıldı.

Forumda bir konuşma gerçekleştiren Dinç, "Gazze'de öyle bir nur yükseliyor ki, Batı'da bataklığın içerisinde güller yeşeriyor. İşgalci İsrail, sadece Filistin topraklarında değil Washington'da da Berlin'de de kaybedecek ve hep birlikte inşallah buna şahit olacağız." dedi.

Parti olarak Türkiye vatandaşı siyonistlerin yargılanması için meclise taşıdıkları yasa tasarısına da değinen Dinç, "Biz dedik ki, ülkemizde yaşayan, ekmeğimizi yiyen, suyumuzu içen siyonist soykırımcıları yargılamak için bir kanun teklifi verin. Bu konuda çok çalıştık. Sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri ve tüm siyasi partilerle görüştük. Elhamdülillah mecliste çoğu siyasi parti de bize destek verdi ve bu konu mecliste görüşülmesi için kabul gördü. İnşallah bu teklifimizin kanunlaşmasıyla soykırımcıları yargılayacağız, mal varlıklarına el koyacağız ve müebbet hapisle hak ettikleri cezaya çarptıracağız." diye konuştu.

İslam davasının şehit vererek kaybetmeyeceğini vurgulayan Dinç, "Şehit olan yiğit kahraman Yahya Sinwar'a rahmet diliyorum. Rabbim mekanlarını cennet eylesin. İslam davasının liderlerinin şehit olması kayıp değildir. Şeyh Ahmet Yasin şehit oldu kaybetmedik. Abdulaziz Rantisi şehit oldu kaybetmedik. İsmail Heniyye şehit oldu kaybetmedik. Yahya Sinwar şehit oldu kaybetmedik. Çünkü hepimiz bu yiğitlerin yoldaşıyız, yolundayız ve bu mücadeleyi inşallah sürdürmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir