• DOLAR 34.468
  • EURO 37.286
  • ALTIN 2995.421
  • ...
Husi'den Yahya Sinvar mesajı! Destek cephesi...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MEHMET BOZDAŞ -

Husi, yaptığı açıklamada, Acılar ne kadar büyük olursa olsun, zalim ve zorba rejimin yok olacağına dair ilahi vaat kesindir ve kuşkusuz gerçekleşeceğini belirtti.

Husi, Tırmanışın beşinci aşamasında, denizlerdeki askeri cihad operasyonlarının, füze ve insansız hava araçlarıyla işgal altındaki Filistin’in derinliklerine yönelik saldırıları sürdürrmeye kararlı olduklarını belirtti.

Husi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Allah yolunda öldürülenleri ölüler sanmayın. Aksine onlar diri olup Rableri katında rızıklandırılmaktadırlar. Allah'ın lütfundan kendilerine vermiş olduklarıyla sevinç içindedirler ve arkalarından henüz onlara kavuşmamış olanları, kendilerine bir korku olmayacağını ve üzülmeyeceklerini üzere müjdelerler. Allah'tan olan bir nimet, lütuf ve Allah'ın mü'minlerin ecirlerini zayi etmeyeceği müjdesiyle sevinirler.

Büyük bir hüzün ve üzüntüyle büyük mücahit kardeşimiz, Hamas Siyasi Büro Başkanı lider Yahya Sinvar’ın şehadet haberini aldık. Allah onu rahmetiyle kuşatsın. Allah yolunda, mücadele, kahramanlık ve şeref meydanında, sabit, sabırlı, mücahid, muhtesib, hür ve onurlu bir şekilde şehadetine kavuştu. Allah yolunda fedakarlıkta, cesarette ve azimde üstün ve ilham verici bir örnek teşkil ederek, hakkın yanında sabit durdu. Bu şerefli şehadeti ve güzel sonu, cihad ve hizmet dolu hayatını taçlandırdı. Onun bu özverili ve parlak gayreti, kuşaklara bir ders olarak kalacak ve cihat arkadaşlarına büyük bir motivasyon kaynağı olacak. Allah katında büyük bir yakınlık kazandı.

Bu vesileyle, değerli ailesine, kardeşlerimiz İslami Direniş Hareketi Hamas'a, Kassam Tugaylarına, Filistin'deki tüm mücahitlere, Filistin halkına ve İslam ümmetine en içten taziyelerimizi ve derin başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. "İnna lillah ve inna ileyhi raciun" (Şüphesiz ki biz Allah'a aidiz ve şüphesiz O'na döneceğiz). Allah, bu musibette tüm mücahitlere ve inananların kalbini üzen bu acı kayıpta herkese sabır ve ecir ihsan eylesin. Onu, Allah yolunda sabırla mücadele eden, hakkın sancağını taşıyan bir şehit olarak kabul etsin.

Acılar ne kadar büyük olursa olsun, zalim ve zorba rejimin yok olacağına dair ilahi vaat kesindir ve kuşkusuz gerçekleşecektir.

İzzetli Gazze'ye, Filistin halkına ve onların değerli mücahitlerine Destek Cephesi olarak bizler iman, hikmet ve cihad yurdu Yemen’den bu vaadedeilmiş fetih ve kutsal savaşta şunu vurguluyoruz:

Tırmanışın beşinci aşaması çerçevesinde, denizlerdeki askeri cihad operasyonlarımızı, füze ve insansız hava araçlarıyla işgal altındaki Filistin’in derinliklerine yönelik saldırılarımızda sürdürme kararlılığımızı teyit ediyoruz.

Ayrıca, her alanda, elimizden gelenin en iyisini yaparak, düşmanların tuzaklarına ve ülkemize yönelik Amerikan saldırılarına rağmen, Filistin halkına ve değerli mücahitlerine destek verme görevimizi asla terk etmeyeceğiz. Başından beri söylediğimiz gibi Filistin'deki mücahit kardeşlerimize şunu söylüyoruz: Yalnız değilsiniz, zafere kadar yanınızdayız vee Allah sizinle birlikte, {Dost olarak Allah yeter, yardımcı olarak da Allah yeter.}

Bu haberler de ilginizi çekebilir