• DOLAR 34.538
  • EURO 37.286
  • ALTIN 2998.585
  • ...
Hizbullah Cemaati Rehberi Edip Gümüş'ten Şehit Sinvar için taziye mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HİLAL HİKMET YEŞİLBUDAK

Hizbullah Cemaati Rehberi Muhterem Edip Gümüş, siyonist işgalcilerle çatışarak kahramanca şehit edilen HAMAS Siyasi Büro Başkanı Yahya Sinvar için bir taziye mesajı yayımladı.

Hizbullah Cemaati Rehberi Muhterem Edip Gümüş'ün, Şehid Sinvar için yayımladığı taziye mesajının tamamı şöyle:

Bismillahirrahmanirrahim

(Ey Peygamber!) Sakın zalimlerin yaptıklarından Allah'ın gâfil olduğunu sanma! Ancak Allah, onların cezalarını, gözlerin dışarı fırlayacağı güne erteler. (İbrahim: 42)

Kahramanların diyarı Gazze’den içimizi yakan bir haber aldık. Korkusuz ve kahraman mücahid Yahya Sinwar kardeşimiz, çok arzuladığı şehadet mertebesine kavuştu. Onun şehadetini tebrik ediyoruz, mücadele arkadaşlarına ve tüm Müslümanlara, Allah’tan sabr–ı Cemil diliyoruz.

Siyonist Terör Örgütünün başındakiler ve ayak takımları şunu iyi bilmeliler ki bir tane Yahya gider ama yerine bin tane gelir. Asla bu mücadeleden vazgeçilmeyecektir. Yerine gelecek olanlar çok daha zeki, kahraman, tecrübeli, bilgili, yetenekli ve intikam konusunda çok daha şedid olacaklardır. Filistinlilerde liderler tükenmez. Şehit etmekle bitiremezler. Bizi bitirecek tek şey ümitsizliktir. Asla ümidinizi yitirmeyin. Bir diyar küfürle yönetilebilir ama zulümle asla! Bu zulmü mazlumlara reva görenler, çok yakında yeryüzünden silinecekler ve tarihin çöplüğünde yerlerini alacaklardır.

Kaybedenler ve lanetle anılacak olanlar, zulme ortak olup rıza gösterenler olacaktır.

Yeterli görmüyorsak bile kardeşlerimiz bıkmadan ve usanmadan basın açıklamaları, mitingler, protestolar, ekonomik boykot, sosyal medyadaki paylaşımlar gibi eylemlere devam etsinler. En önemlisi de maddi olarak Gazzeli kardeşlerimiz için ellerinden geleni yapsınlar.

Allah şehidin makamını ali eylesin, dava kardeşlerine sabır versin.

Kardeşiniz Edip Gümüş

Bu haberler de ilginizi çekebilir