• DOLAR 34.251
  • EURO 37.227
  • ALTIN 2992.997
  • ...
Afganistan İslam Emirliği'nden Yahya Sinvar açıklaması!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ahmet Tali

Afganistan İslam Emirliği'nin Hamas Hareketi Lideri Yahya Sinvar'ın Şehid Edilmesi Nedeniyle Taziye Mesajı:

" 'Mu'minlerden öyle erler vardır ki Allâh'a verdikleri ahde sadakat göstermişlerdir. (Onlardan) Kimi bu uğurda canını verdi, kimi de beklemektedir. Onlar (ahidlerini) hiç bir değiştirme ile değiştirmediler.'
(Ahzab-23)

Hamas Lideri Yahya Sinvar'ın, Siyonist işgalcilerin saldırısında şehid edildiği haberini derin bir üzüntüyle almış bulunuyoruz. Muhakkak biz Allâh'a aitiz ve muhakkak O'na döneceğiz.

Allâh yolunda şehid olmak her Müslüman için, özellikle de savaşçı bir mücahid için en büyük özlemdir. Kahraman mücahid kardeşimiz Yahya Sinvar'ın şehadeti dolayısıyla Hamas'a, tüm mücahidlere ve özellikle mazlum ve cesur Filistinli savaşçılara en derin taziyelerimizi iletiyoruz.

Yüce Allâh, Yahya Sinvar'ın şehadetini kabul etsin ve ailesine, arkadaşlarına ve onu tanıyan herkese sabır ve büyük bir mükafat ihsan etsin.

Siyonist işgalcilere ise; mücahid liderlerin şehadetinin Allâh'ın izniyle ancak düşmana karşı direnişi ve cihadi mücadeleyi yoğunlaştırmaya ve güçlendirmeye hizmet edeceği hatırlatılmalıdır.

Dünya çapındaki tüm Müslümanları da Filistin'in mazlum halkıyla dayanışma içinde olmaya, onların davasını desteklemeye ve bu konuda hepimize düşen ilahi görevi yerine getirmeye davet ediyoruz.

Allâh'ım (başımıza gelen bu) musibetimizden ötürü bize ecrimizi ihsan et ve bize ve onlara (Filistinli kardeşlerimize) ondan daha hayırlısını nasip et."

Bu haberler de ilginizi çekebilir