• DOLAR 34.255
  • EURO 37.253
  • ALTIN 2989.187
  • ...
Şehid Sinvar daima cihad meydanlarındaydı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MEHMET BOZDAŞ 

Aksa Tufanı harekâtının planlayıcısı ve organizatörü olarak bilinen Hamas’ın Gazze sorumlusu Yahya Sinvar, İsmail Heniyye’nin şehadetinden sonra Hamas’ın başına getirildi. Aksa Tufanı’nından öncede işgalciler tarafından aranan Sinvar, 7 Ekim’den sonra daha titiz bir şekilde aranmaya başladı. İşgalcilere göre Sinvar gölgelerin adamıydı. Şehit Yahya Sinvar, Gazze’nin her bir karış toprağında cihat meydanlarındaydı ama işgalciler onu göremiyor ve bulamıyorlardı. Bu başarısızlıklarını örtbas etmek için de ona türlü türlü iftiralar atıyorlardı. Sinvar’ın derin tünellerde olduğunu ve hiç dışarı çıkmadığını, insani yardım merkezlerinde kalan mültecilerin arasında gizlendiğini yazıyorlardı. Hatta etrafında çok fazla esir tuttuğunu ve onları canlı kalkan olarak kullandığını yerini tespit ettiklerini ancak esirlere zarar gelmesin diye operasyon yapmadıklarını bile yazdılar. Ama hepsi yalandı çünkü siyonistler vahşi oldukları kadar yalancılardı.

Şehit Sinvar derin tünellerde saklanmıyordu, o her zaman cihat meydanındaydı, mücahitlerinin yanındaydı, işgal tanklarının hemen yanı başında gidip geliyordu. Askeri operasyonları sahada denetleyip organize ediyordu. Etrafında esirler değil az sayıda Kassam mücahidi vardı. İşgalcileri onunla ilgili söylediği her şey yalandı. Nitekim Sinvar bir tünelde değil tanklaırn hemen yanı başında bir binada çarpışarak, direnerek şehit oldu. Hem de bir istihbarat sonucu değil.

Tarih şahit olsun ki; cihat meydanlarında korkusuz bir lider çarpışarak şehit oldu ve dünyanın en büyük savaş teknolojilerine sahip olduğunu iddia eden katiller sürüsü ona suikast yapamadı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir