• DOLAR 34.252
  • EURO 37.257
  • ALTIN 2992.354
  • ...
HÜDA PAR'dan Şehid Yahya Sinvar için taziye mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Merkezi tarafından Şehid Yahya Sinvar için yayımlanan taziye mesajının tam metni şöyle:

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciûn

"Mü'minlerden öyle erler vardır ki, Allah'a verdikleri söze sâdık kaldılar. Onlardan kimi (Allah yolunda şehid edilmek suretiyle) adağını yerine getirdi, kimi de (şehid olmayı) beklemektedir. Verdikleri sözü asla değiştirmemişlerdir." (Ahzâb Suresi, 23)

HAMAS lideri Yahya Sinvar, Gazze'de siyonist terör örgütüne karşı en ön safta savaşırken şehid oldu. Rabbimiz şehadetini mübarek, makamını âli eylesin.

Yahya Sinvar'ın tünellerde saklandığı, kaçmaya hazırlandığı, esirlerden kendine canlı kalkan yaptığı şeklindeki siyonistlerin yalanlarını da yerle bir etmiş, savaşın en ön safında inancı ve halkının özgürlüğü için canını vermiştir.

Yahya Sinvar'ın esaret altında ve mücadeleyle geçen hayatı gibi şehadeti de Müslümanlar için ders niteliğindedir. Evlatlarının kanının Gazzeli bir bebeğin kanından daha değerli olmadığını söyleyen Şehid lider İsmail Heniyye gibi Yahya Sinvar da kanını halkı ve Müslümanların onuru için akıtmıştır.

siyonist rejimin saldırıları karşısında bir dağ gibi sarsılmadan duran, her bir liderini/komutanını şehid verdikten sonra ancak azmi ve cesareti bilenen direnişin yiğit evlatlarını selamlıyor ve başta Yahya Sinvar olmak üzere tüm direnişçi kardeşlerimizin şehadetini tebrik ediyoruz.

HAMAS lideri Yahya Sinvar'ın şehadeti münasebetiyle İslami Direniş Hareketi HAMAS'a ve mazlum Filistinli kardeşlerimize ve tüm İslam ümmetine başsağlığı ve taziye dileklerimizi iletiyoruz." (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir