• DOLAR 34.237
  • EURO 37.223
  • ALTIN 2979.418
  • ...
Yahya Sinvar ile alakalı neden haber yapmıyoruz! İşte nedeni...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MERKEZİ -- Siyonist ordu ve siyonist medya tarafından servis edilen haberlere göre Hamas lideri Yahya Sinvar şehid edilmiş. İddiaya göre Sinvar ve yanında bulunan iki mücahit Refah bölgesinde iken işgalci israil askerleri tarafından fark edilerek tank ateşi ile saldırıya uğramış.

Yine siyonist ordunun ifadesine göre sonradan Yahya Sinvar olduğunu öğrendikleri Kassam mücahidi ağır yaralı bir şekilde bir binaya sığınarak oradan israil askerlerine silah ve el bombalarıyla karşılık vermiş. Nihayetinde de topçu atışları ile Kassam mücahidi şehit edilmiş. Askerlerin teşhis için yaptığı incelemede naaşın Yahya Sinvar’a benzetildiği ve resimlerin çekilerek karargâha gönderildiği, karargâhtan gelen talimat üzerede naaşı alıp yanlarında götürdükleri açıklandı.

Sonrasında yapılan parmak izi ve DNA testi sonucu naaşın Hamas lideri Yahya Sinvar’a ait olduğu iddia edilerek “ölüm” haberi işgalciler tarafından ilan edildi.

Her ne kadar Sinvar’a ait olduğu söylenen görüntü ve resimler olsa bile haberin siyonist medya tarafından servis edilmesi ve lideri olduğu Hamas hareketinin konuya dair resmi bir açıklama yapmaması nedeniyle bu konuyla alakalı haber yapmıyoruz.

Cihat meydanında bilfiil cihat eden bir liderin şehit olmasından daha doğal bir şey yoktur elbette. Yahya Sinvar’ın şehit olduğu ile alakalı resmi açıklama, lideri olduğu Hamas hareketi tarafından yapıldıktan ve şehadet haberi ilan edildikten sonra Komutan Sinvar’ın şehadet haberini yapmak, siyonistlere karşı olan kahramanlıklarını tüm dünyaya yaymak bizim üzerimize bir vazife olur. Ancak bu süre zarfında hareketin resmi açıklamasını bekleyeceğimizi ve bu nedenle de şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada resmi açıklama gelmeden haber yapmayacağımızı tüm okuyucularımıza ilan etmek istiyoruz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir