• DOLAR 34.164
  • EURO 37.217
  • ALTIN 2943.641
  • ...
Şanlıurfa’nın 3 ilçesinde planlı elektrik kesintileri uygulanacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'da Dicle Elektrik (DEDAŞ) tarafından planlı elektrik kesintileri gerçekleştirileceği duyuruldu. Kesintiler, Siverek, Haliliye ve Karaköprü’de çeşitli tarihlerde yapılacak.

Siverek ilçesinde, Baki, Sislice, Büyükgöl, Küçükgöl, Beydeş, Bahçe, Aşağıyalankoz, Hasırlı, Kalınağaç, Narlıkaya, Üstüntaş, Ertem, Kesmekaya, Taşıkara, Divan, Bozlak, Ergen, Kuşlugöl, Mezra, Kayalı ve Bayırözü mahallelerinde, 09.00 ile 17.00 saatleri arasında enerji kesintisi uygulanacak.

Karaköprü ilçesinde ise, Göbekli, Çiftekemer, Tatburcu, Ergünköy, Ayanlar, Bozköy, Kızılburç, Örcünlü, Çıralı, Büyükalanlı, Yoğunburç, Yukarıkoşma, Taşan, Kılçık, Gökören, Pirhalil, Tunalı, Ortaören ve Arpalı mahallelerinde, 10.00 ile 15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Haliliye ilçesinde, Yusufkuyu, Çekçek, Küçük Akziyaret, Taşlıca, Gülveren, Göktepe, Kepirli, Sarışeyh, Gürpınar, Ortaören, Gölpınar, Kalecik, Yenice, Nokta, Diphisar, Dağeteği, Örencik, Güçlü, Osmanbey, Sancak, Umut, Akçalı, Aşağı İçkara, Günbalı, Kahraman, Yukarıakören, Yaylacık, Kengerli, Kanoğlu, Kısas, Aşağıkoymat, Apalı, Keserdede, Güzelyurt, Kızılpınar, Seyrantepe, Ulubağ, Yukarıkoymat, Mamuca, Yeroluk, Tekerli, Kuşluca, Aşağıakören, Emirler, Derman, Çukurdoruç, Yıldız, Anaz, Kavakbaşı ve Aktaş mahallelerinde, 00.05 ile 15.00 saatleri arasında enerji kesintisi uygulanacak.

Vatandaşların kesintilerle ilgili önceden önlem almaları ve kesinti tarihleri ile saatlerini dikkate almaları öneriliyor. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir