• DOLAR 34.164
  • EURO 37.217
  • ALTIN 2943.641
  • ...
DEM’li Hilvan Belediyesinde "birçok işçi işten çıkarıldı" iddiası!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Seçim öncesi "Kimsenin ekmeği ile oynamayacağız" vaadinde bulunan belediye başkanının, seçimden sonra eline verilen bir listeye yer açmak için yüzlerce işçiyi işten çıkardığı ileri sürüldü.

İşten çıkarmaların, "talimatların nereden geldiği belli olan" çevrelerce yönlendirildiği iddia edilirken, DEM Parti ve destekçileri, işçilerin haklarını gasp etmekle suçlanıyor.

Durum karşısında tepki gösteren vatandaşlar, işten çıkarılan hemşerilerinin yanında olduklarını belirterek, konunun takipçisi olacaklarını vurguladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Avukat Adil Bayık, “Hakkın hukukun adaletin ‘sözde’ savunucularının, ‘güya’ halk kahramanlarının kalkındırma vaatlerinin bir yenisi daha! İçi çürümüş ideolojinizin küflenmiş partisi her zamanki oyunlarından birini oynadı yine!” dedi.

Bayık, “2024 yerel seçimlerinde Şanlıurfa Hilvan Belediyesi'ni alan DEM parti, birçok belediye işçisini işten çıkardı. Yerel seçimler öncesinde seçim vaadi olarak "kimsenin ekmeği ile oynamayacağız" diyen Serhan PAYDAŞ seçimlerden sonra eline verilen listeye yer açmak için yüzlerce işçinin ekmeği ile oynadı. Talimatları nereden aldığı belli olan sözde insan hakları taraftarı DEM parti ve yandaşları yüzlerce işçinin hakkına gasp etti. İşinden edilen hemşerilerimin yanındayım. Konunun her türlü takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir