• DOLAR 34.231
  • EURO 37.311
  • ALTIN 2944.34
  • ...
Emekli dernek başkanları Batman’da buluşup sorunlarını konuştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Emekliler Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Nizip, Malatya, Erzurum, Şanlıurfa, Diyarbakır, Kars, Gaziantep Şahinbey Şubesi, Adıyaman, Van, Muş ve Elazığ şube başkanları ile bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda, emekli maaşları, sağlık hizmetleri ve sosyal haklar gibi temel sorunlar masaya yatırıldı. Ayrıca, yaklaşan Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkezi seçimleri de gündeme alındı.

Van Şube Başkanı Mehmet Kaya ve Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Karagöz, bu toplantıda dile getirilen talepleri genel başkana iletmek üzere görevlendirildi.

Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, toplantının önemine vurgu yaparak, "Emeklilerin sorunlarını Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki şube başkanlarıyla birlikte istişare ettik ve taleplerimizi genel merkeze iletmek üzere karar aldık. Ev sahipliği yapmaktan onur duyduğumuz bu toplantıda çözüm odaklı bir yaklaşım benimsendi." ifadelerini kullandı.

Toplantının sonunda, emeklilerin karşılaştıkları sorunların çözümü için daha etkin bir iletişim ve iş birliği ağı kurulması gerektiği görüşü benimsendi.

Ayrıca, bölgesel toplantıların artırılarak, emeklilerin sesinin daha güçlü duyurulması için çeşitli planlamalar yapıldı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir