• DOLAR 32.482
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2442.57
  • ...
Çukurca`da Yaralanan Polis Kurtarılamadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAKKÂRİ - Hakkâri`nin Çukurca İlçesi Cumhuriyet Mahallesi`nde dün saat 11.45 sıralarında devriye görevi yapan sivil polis otosuna mayınlı saldırı düzenlenmişti.
 

Mayın patlaması sonucu kalbi duran ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yeniden hayata döndürülen polis memuru Murat Çelikhası, helikopter ile Hakkâri Fatih Kışlası`na getirilerek buradan ambulans ile Hakkâri Devlet Hastanesi`ne kaldırılmıştı.
 

Hakkâri`deki ilk müdahalenin ardından helikopterle Van`a sevk edilen polis memuru Murat Çelikhası, Van Filo Komutanlığı`ndan ambulansla alınarak Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde ameliyata alınmıştı.
 

Patlama sonrası ölüm haberi gelen ve sonrasında Hakkâri Valiliği`nin açıklaması ile yeniden hayatta olduğu açıklanan Çelikhası, Van`daki hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Van nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Murat Çelikhası`nın şark görevini sürdürdüğü Çukurca İlçesi`nde görev süresini tamamladığı ve son günlerinin kaldığı öğrenildi. (Saim Yüksek - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir