• DOLAR 34.238
  • EURO 37.651
  • ALTIN 2920.642
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti'nden Diyarbakır halkına teşekkür mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mustazaflar Cemiyeti, Aksa Tufanı'nın yıldönümü vesilesiyle düzenlenen Büyük Aksa Yürüyüşü'ne katılan Diyarbakır halkına teşekkür mesajı yayımladı.

Cemiyetin sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, siyonist çetelerin soykırımına karşı Diyarbakır halkının Aksa Tufanı'na verdiği destekle Filistin davasının yalnız olmadığını bir kez daha dünyaya gösterdiğine vurgu yapıldı.

Diyarbakır'daki İslami STK'larla birlikte gerçekleştirdikleri büyük yürüyüşe katılan tüm kesimlere teşekkür edilen Mustazaflar Cemiyeti'nin mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Teşekkürler Diyarbakır

Diyarbakır'da Aksa Tufanı'nın yıldönümünde Mustazaflar Cemiyeti olarak Diyarbakır İslami STK'larıyla birlikte Büyük Aksa Yürüyüşü'nü gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz büyük yürüyüşe katılan tüm hemşehrilerimize en içten teşekkürlerimizi sunarız. siyonist çetelerin Gazze, Batı Şeria, Lübnan ve Yemen'de devam ettikleri soykırım ve katliamlara karşı direnen Müslümanların yanında olduğumuzu bir kez daha güçlü bir şekilde ifade ettiğimiz bu anlamlı günde, gösterdiğiniz birlik ve beraberlik, zulme karşı sesimizi daha da gür kılmıştır. Aksa Tufanı'na verdiğiniz destek, Filistin davasının yalnız olmadığını bir kez daha dünyaya göstermiştir. Mücadelemiz soykırıma karşı devam ederken, bu kutlu yolda hep birlikte yürümeye devam edeceğiz. Katkı sağlayan, emek veren ve bu davaya gönül veren herkese teşekkür eder, birlik ve dayanışma ruhumuzun her daim güçlü kalmasını Yüce Rabbimizden dileriz." (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir