• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Umut Kervanı, İskenderun'da onlarca aileye gıda yardımı ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hatay Umut Kervanı, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik başlattığı insani yardım faaliyetlerine İskenderun'da hız kesmeden devam ediyor.

Dernek, onlarca ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi dağıtarak, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu bölge halkıyla buluşturdu. Gıda yardım kampanyası kapsamında İskenderun'da çeşitli mahallelerde yaşayan dar gelirli aileler tespit edilerek, bu ailelere temel gıda malzemelerinden oluşan koliler ulaştırıldı.

Umut Kervanı yetkilileri, dağıtım sırasında yaptıkları açıklamada, bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan yardımların gönüllülerin desteği ile mümkün olduğunu vurguladı. Dernek temsilcileri, hayırseverlerin desteğiyle faaliyetlerini genişletmeyi ve daha fazla aileye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Bu tür yardımların bölgede büyük bir memnuniyetle karşılandığına dikkat çeken Umut Kervanı yetkilileri, yardımların önümüzdeki günlerde de artarak devam edeceği ve farklı yardım projeleriyle daha fazla kişiye ulaşılacağı bildirildi.

Gıda kolisi dağıtımından faydalanan aileler ise Hatay Umut Kervanı'na ve yardımseverlere minnettarlıklarını iletti. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir