• DOLAR 34.297
  • EURO 37.554
  • ALTIN 2930.67
  • ...
BATSO'dan 2 bin öğrenciye giyim yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) işbirliği ile her yıl geleneksel hale gelen ilköğretim öğrencilerine yapılan giyim yardımları bu yıl da gerçekleştirildi.


Batman merkez Hürriyet İlköğretim Okulu'nda yardıma muhtaç öğrencilere dağıtılan yardımda Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, BATSO Yön. Kur. Bşk. Yardımcısı Ahmet Aşsız, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Demir ve Bayram Demirhan da hazır bulundu.


TOBB tarafından finanse edilen ve oda tarafından tedarik edilen eğitim yardımlarının ihtiyacı olan öğrencilere dağıtımlarına Hürriyet İlköğretim Okulu'ndan başladıklarını belirten BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Batman'ın merkez, ilçe ve köylerinde daha önceden tespit edilerek eğitim gören 2 bin ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık giyim yardımında bulunduklarını belirtti.


Yardımları öğrencilere ulaştıran Demir, "Biz bu yıl TOBB tarafından odamıza gönderilen bütçeyi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğine giderek merkez, ilçe ve köylerdeki ilkokullarda öğrenim gören öğrencilere kışlık giyim desteği olarak paylaştırdık." dedi.


Hürriyet İlköğretim Okulu Müdürü Şehmus Alsan ise yardıma muhtaç öğrenci sayısının çok fazla olduğunu ifade ederek, "Kenar mahallelerden gelen öğrenci sayılarının çok fazla olmasından dolayı yardıma muhtaç öğrenci sayımız çok fazla. Bundan dolayı BATSO'nun yapmış olduğu yardımdan çok memnun kaldık. Çocuklarımız kışı daha rahat geçirecek. Bu konuda tüm BATSO yetkililerine teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu. (Yasir Oğuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir