• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.24
  • ...
`Çatışma ve kaos ortamından nemalanma devri bitmiştir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanı Dr. Aydın Gök, yaptığı basın açıklamasıyla dün gece 23.30 sıralarında Bahçelievler Öğrenci Yurduna düzenlenen bombalı saldırıyı tel`in etti.
 
Cumhuriyet Mahallesi`ndeki Bahçelievler Erkek Öğrenci Yurdu ile bir noter binasına parça tesirli ses bombası atıldığını hatırlatan Gök, her 2 olayda da yaralanma ve can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirterek, son zamanlarda siyasi partilere STK`lara, çeşitli kuruluşlara ve özellikle eğitim kurumlarına yönelik taşlı, sopalı, molotoflu ve bombalı saldırılar artarak devam ettiğine dikkat çekti.
 
Halkı birbirine kırdırtacak, kin, öfke, fitne ve düşmanlıkları derinleştirecek eylemlerin derin güçler hariç hiç kimseye faydası olmayacağı uyarısında bulunan Gök, "Tüm siyasi parti ve STK`ların huzur ve kardeşlik ortamının sağlanması ve devamı konusunda samimi bir gayret içerisinde olup varsa şayet sokak eşkıyalarıyla aralarına bir mesafe koymalıdırlar. Çatışma ve kaos ortamından nemalanma devri bitmiştir. Halkımız tüm oyun ve senaryoların farkındadır." ifadelerini kullandı.
 
Gök açıklamasının sonunda, "Hür Dava Partisi İl Teşkilatı olarak halka hizmet için var olan bu tür kuruluşlara yönelik her türü saldırıyı telin ediyor ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." dedi. (Veysi Demir - İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir