• DOLAR 34.284
  • EURO 37.509
  • ALTIN 2917.245
  • ...
HÜDA PAR Mardin Teşkilatı`ndan kınama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Hür Dava Partisi Mardin İl Başkanı Şehmus Akman, partilerinin İdil (Hezex) İlçe İdare Kurulu üyesi Mehmet Selim Narçin`e ait aracın kundaklanmasıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

İdil İlçe İdare Kurulu Üyesi Mehmet Selim Narçin`e ait aracın yakılması olayını lanetlediklerini belirten Akman, toplumsal barışı büyük tehlikeye sokan saldırıları kınadıklarını ve sorumluların bir an önce ortaya çıkarılarak adalet önünde yargılanmalarının gerektiğini söyledi.

İl Başkanı Akman açıklamanın devamında; "İdil İlçe İdare Kurulu Üyesi Mehmet Selim Narçin`in aracının yakılması tesadüf olmadığına, bunun bölgede oynanan ciddi bir oyun olduğuna, bölge halkının zarar göreceği kaotik bir ortam hazırlanmak istendiğine inanıyoruz. Barış umudunun devam ettiği, sükûnet havasının hâkim olduğu bugünlerde bu ve buna benzer saldırıların yapılması düşündürücüdür. Kaos ortamından nemalananlar, var olan sükûneti, barış ortamını akamete uğratmak için gerçekleştirilmiş olan bu saldırıyla ortalığı karıştırmaya çalışmaktadırlar. Bu saldırıyı gerçekleştirenler bilsinler ki hiçbir zaman kirli emellerine ulaşamayacaklardır."

Sorumluların ortaya çıkartılmasını talep ettiklerini belirten Akman, bir daha böyle bir olayın yaşanmamasını temenni ettiklerini belirtti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir