• DOLAR 34.292
  • EURO 37.522
  • ALTIN 2927.227
  • ...
Brunei Sultanlığından Konya'ya ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Türkiye'deki eğitim uygulamalarını incelemek amacıyla Türkiye'de bulunan Brunei Sultanlığı Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Genel Müdürü Dr. Asmah Mormi ile Okul Öncesi Eğitimi Şube Müdürü Dr. Hajah Muafazat Maidi, Selçuk Üniversitesi İhsan Doğramacı Uygulama Anaokulu 'nu ziyaret etti.

 

Güney Doğu Asya ülkesi olan Brunei Sultanlığı'nın yetkilileri, ülkelerindeki okul öncesi eğitim kalitesini artırmak için araştırmalarda bulunmak üzere gerçekleştirdikleri ziyarette anaokulunun tüm birimlerini detaylı olarak inceledi.

 

İhsan Doğramacı Uygulama Anaokulu'nu çok beğendiklerini söyleyen Dr. Mormi, "Anaokulunun tüm birimleri ve sınıfları mükemmel durumda. Okulda uygulanan eğitim sistemi ve programın çocukların ihtiyaç ve yeteneklerine uygun şekilde ve esnek bir yapıda olmasından dolayı okul yöneticilerini takdir ediyorum. Özellikle çocukların oyun alanlarını çok beğendim. Çocukların bu okulda hem eğitim-öğretimleri hem de gelişimlerinin en iyi şekilde sağlanması için emek veren başta Sayın Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel olmak üzere tüm yöneticileri ve çalışanlarını tebrik ediyorum." dedi.

 

Çocuk Gelişimi Bölümü stajyer öğrencileri ile de sohbet eden misafirler, anaokulu öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretlerini sonlandırdı. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir