• DOLAR 34.204
  • EURO 37.946
  • ALTIN 2911.035
  • ...
"Soykırıma İsyan, Filistin'e Destek Yürüyüşü"ne davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin'de yaşanan insanlık dramına dikkati çekmek ve Gazzelilere destek olmak amacıyla Ankara Filistin Dayanışma Platformuna (ANFİDAP) mensup sivil toplum kuruluşlarınca Aksa Tufanı'n yıl dönümünde "Soykırıma İsyan, Filistin'e Destek Yürüyüşü" sloganıyla 6 Ekim Pazar günü saat 13.30'da Kurtuluş Parkı'ndan Anadolu Meydanı'na kadar devam edecek.

Yapılacak yürüyüş ile ilgili ANFİDAP Dönem Sözcüsü ile Şehir ve Medeniyet Derneği Başkanı Aziz Oğuzhan Karaman, İLKHA aracılığıyla mesaj vererek, vicdan sahibi herkesi yürüyüşe davet etti.

Siyonist işgalcilerin soykırımına karşı çıkmak ve Filistin'e destek olmak için büyük bir yürüyüş tertip ettiklerini aktaran Karaman, "6 Ekim Pazar günü saat 13.30'da Kurtuluş Parkı'ndan başlayacak yürüyüşümüze Ankara ve Ankara'nın çevre illerinde ikamet eden duyarlı vicdan sahibi tüm insanları bekliyoruz." dedi.

Karaman, "Yürüyüşümüzün ismi 'Soykırıma İsyan Filistin'e Destektir.' Soykırıma isyanı şundan dolayı ön plana çıkardık. Soykırımın kesintisiz bir şekilde devam etmesi artık bir yıl oldu. Bu artık vicdan aşamasını aştı. israilin bu soykırımına ve soykırımına destek veren ABD, İngiltere ve Fransa gibi ülkelere ve sessiz kalan toplumlara, devletlere, isyan mottosuyla yürüyüşe çağrı yapıyoruz. Bu isyana tüm toplumun katılmasını, toplumun tüm renklerinden insanların, derneklerin, vakıfların, partilerin hepsi sahip çıkarak katılmasını bekliyoruz." diye çağrıda bulundu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir