• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
İslami Cihad: Tüm direniş güçleri düşmana işlediği suçların bedelini ödetecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Fatih Sivi

İslami Cihad, işgalci siyonistlerin dün Beyrut'a düzenlediği saldırıda şehit olan Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah'a ilişkin taziye mesajı yayımladı.

Hareket, Hizbullah'ın merkez karargâhına yapılan siyonist saldırının ardından şehit edilen Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah için Filistin halkı ve iki Arap ülkesi adına başsağlığı diledi.

İslami Cihad tarafından açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Ayrılığın acısını, burukluğunu ve Ümmet için zafer yolunu seçen önemli bir Arap ve İslami direniş liderini kaybetmenin büyük acısını hissederken, aynı zamanda onun yolunda, şehadet ve Filistin yolunda yetişen on binlerce mücahit, kadro ve liderle birlikte onun kutlu mirasından gurur duyuyoruz.

Lübnan, Filistin ve tüm bölgedeki direniş güçleri düşmana işlediği suçların bedelini ödetecektir ve düşman, saldırıları karşısında er ya da geç yenilgiye uğrayacaktır.

İran İslam Devrimi Lideri Sayın Seyyid Ali Hamaney'e, Hizbullah'taki kardeşlerimize, liderlerine, kadrolarına, mücahitlerine ve destekçilerine, Lübnan'daki İslami Direniş'in geneline ve kardeş Lübnan halkına en derin taziyelerimizi sunarak Yüce Allah'tan kendilerine sabır ve teselli vermesini diliyoruz."

Bu haberler de ilginizi çekebilir