• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
HÜDA PAR'dan Nasrallah mesajı: Siyonizmi büyüten ihtilaf ve ayrılıklardır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-     Lübnan'daki terör saldırısının lanetlendiği açıklamada bu terörizmin Lübnan'la da sınırlı kalmayacağına vurgu yapıldı. 

HÜDA PAR'dan yapılan açıklamada şöyle denildi;

Siyonist terör rejiminin Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta gerçekleştirdiği alçakça terör saldırısında Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah ve yüzlerce kişi şehit oldu. Rabbimiz şehadetlerini mübarek, makamlarını âli eylesin.

Siyonist rejim, Lübnan’da gerçekleştirdiği saldırı ile yalnızca Filistin’i değil, başta bölge ülkeleri olmak üzere bütün İslam ülkelerini hatta insanlığı tehdit ettiğini bir kez daha ortaya koymuştur. Gazze ve Lübnan’da aynı anda bir katliam gerçekleştiren mücrim siyonist katiller, öldürürken Sünni-Şii hatta Müslim-gayrimüslim ayrımı yapmazken bazı Müslümanların bu ölümler üzerinden hâlâ mezhepsel tartışmalara girmesi ise utanç vericidir. Bugün İslam ülkelerini kan gölüne çeviren siyonizmi büyüten, işte bu ihtilaf ve ayrılıklardır.

Bugün Filistin’e destek verdiği için bedel ödetilen Lübnan’a sevinenler yarın siyonist terörün kendi başkentlerinin kapısına geleceğini unutmamalıdır. Siyonist rejimin gerçekleştirdiği soykırım ve katliamlara karşı harekete geçmeyen Müslümanlar, artık nasıl bir terör örgütü ile karşı karşıya olduklarının farkına varmalıdır.

Gazze’den Lübnan’a sıçrayan katliam silsilesi Lübnan’la sınırlı kalmayacak, katil rejim ‘gerekli gördüğü’ her yeri hedef almaya devam edecektir. Fakat ne yaparsa yapsın siyonist rejim yok olmaktan kurtulamayacak ve gerçekleştirdiği alçakça saldırılar direnişi durduramayacaktır.

İslam dünyasının sessizliğinin ortasında canlarıyla bedel ödeyen Filistin ve Lübnan şehitlerine Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Kurulu düzenin kayıtsızlığından ve Müslümanların dağınıklığından aldığı cesaretle soykırıma devam eden siyonist terör şebekesini lanetliyor, şehitlerin aileleri ve arkadaşları başta olmak üzere dost ve kardeş Lübnan halkına taziyelerimizi sunuyoruz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir