• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Kassam'dan Nasrallah mesajı: Direnişin ihtiyaç duyduğu desteği vermekten çekinmedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-     Kassam Tugayları'nın Hasan Nasrallah için yayınladığı taziye mesajında şöyle denildi;

"Ve Allah yolunda öldürülenleri sakın ölüler sanma! Bilakis, onlar diridirler; Rableri katında rızıklandırılmaktadırlar."

Şehid İzzeddin el-Kassam Tugayları komutanlığı, Mescid-i Aksa'yı savunma mücadelesindeki silah arkadaşları olan Hizbullah'ın değerli kardeşlerine, sevgili Lübnan halkına, Direniş Ekseni liderlerine ve ümmetimizin geniş kitlelerine, Hizbullah Genel Sekreteri büyük cihad lideri, Seyyid Hasan Nasrallah hazretlerinin şehit düşmesinden dolayı en içten taziyelerini sunar.

Kendisinin, güney Beyrut'ta Siyonist düşman tarafından gerçekleştirilen ve onlarca şehit ve yaralıya sebep olan hain bir suikast sonucu, bazı kardeşleriyle birlikte şehit olduğu bildirilmiştir.

Bugün, Siyonist varlığın hedef listesinde en üst sırada yer alan, Hizbullah'ı liderliği sırasında daha güçlü ve dirençli bir konuma taşıyan bir cihad liderine veda ediyoruz. Nasrallah’ın liderliği, Filistin direnişi, özellikle Kassam Tugayları ile olan ilişkilere de büyük bir ivme kazandırmıştır. Bu süreçte direnişimize her türlü destek, yardım, kucaklama ve deneyimi sunmaktan asla geri durmamıştır.

Şehit lider Hasan Nasrallah’ın, Mescid-i Aksa'nın savunulmasındaki en kutsal ve en şerefli mücadele olan "Aksa Tufanı" sırasında Filistin halkının yanında durması ve Gazze’ye destek cephesini kapatmayı reddetmesi tarihî bir duruş olarak kaydedilmiştir. Lübnan ve Hizbullah, savaşçıları ve liderleriyle büyük fedakârlıklar yapmalarına rağmen, Nasrallah, ruhunu Aksa için feda etmiş, kanını Filistinli şehitlerin ve mücadele liderlerinin kanlarıyla birleştirerek, Kudüs'ün kurtuluş yolunda silah arkadaşlığı ve kardeşlik adına en büyük dayanışmayı göstermiştir.

Eminiz ki Hizbullah, bu büyük acının üstesinden gelecektir ve şehit liderin yerine geçecek liyakatli liderler, onun ve kardeşlerinin kanıyla yazdığı yolda yürümeye devam edeceklerdir. Geçici bir coşku yaşayan ve suçlarını arttıran düşman liderliği, bir süre sonra mücahidlerimizin ve ümmetimizin sadık evlatlarının elleriyle yok olmaya doğru ilerlediğini fark edecektir.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir