• DOLAR 34.173
  • EURO 38.194
  • ALTIN 2913.273
  • ...
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı İmir'den Lübnan saldırılarına ilişkin açıklama!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜSEYİN GİZLİ

New York'taki Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu'na katılarak konuşma yapan ve elinde tuttuğu çizimlerle Batı Şeria ve Gazze Şeridi'ni, "israil" olarak gösteren siyonist Netenyahu tüm dünyaya âdeta meydan okudu. 

BM kürsüsünde yaptığı konuşmada neredeyse boş salona hitap eden Netenyahu, konuşmasının hemen ardından yeni bir katliama imza attı. 

Katil Netanyahu'nun yaptığı konuşmadan hemen sonra, Beyrut'un güney bölgesinde yaklaşık 10 patlama yaşandı. Patlamada, Dahiye bölgesindeki Hureyk Mahallesi'nin hedef alındığı belirtilirdi.

Birçok şehit ve yaralının olduğu saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Hüseyin İmir şu ifadelere yer verdi;

"Siyonist işgal rejiminin Lübnan’ın merkezini hedef alan terör saldırısını lanetliyor, şehitlere rahmet yaralılara Allah’tan şifa diliyoruz.

Siyonist işgal rejimi, ABD'nin desteği ile Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta büyük bir katliam daha gerçekleştirdi.

Gazze’de ve Lübnan’da gerçekleşen katliamlar, soykırımcı bir rejimin liderini hala Birleşmiş Milletler kürsüsünde konuşturan ABD güdümündeki dünya düzeninin sonucudur.

Bugün bir kez daha görülmüştür ki İslam alemindeki sessizlik devam ettiği müddetçe katliam ve işgalin boyutu giderek genişleyecektir.

Türkiye'deki bir kısım basın mensuplarını ve konuklarını, siyonistlerin vahşetini örtmeye sebep olacak yayın politikalarından vazgeçmeye, siyonistlerin Lübnan'da gerçekleştirdiği katliamlara karşı seslerini yükseltmeye davet ediyoruz.

Onurlu halk ve rejimler bu barbarlığa karşı sesini daha da yükseltmeli, işgalcilere karşı somut tepki ortaya koymalıdır.

İslam dünyasını ise işgale ve katliama karşı bu sessizliğin korkunç sonuçlara sebep olacağı ve muhtemel bölgesel savaş karşısında kimsenin rahat edemeyeceği bir zeminin oluşacağı konusunda uyarıyoruz."

Bu haberler de ilginizi çekebilir